.S.T.

We're bout as Subtle as a Train wreck
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 Forums looked bugged for anyone else?

Go down 
AuthorMessage
AranaiYo
Clan Dillweed
Clan Dillweed
AranaiYo

Posts : 25
Join date : 2011-09-26
Age : 27
Location : boston

Forums looked bugged for anyone else? Empty
PostSubject: Forums looked bugged for anyone else?   Forums looked bugged for anyone else? EmptySun Oct 02, 2011 3:48 pm

Hey butch I think forums looked bugged atm O_O when I post, all the options are gone can't even change my font color and the smilies are messed up.
Anyone else seeing this? >-<
Back to top Go down
View user profile
Butch
Admin
Butch

Posts : 129
Join date : 2011-09-26
Age : 30
Location : Md

Forums looked bugged for anyone else? Empty
PostSubject: Re: Forums looked bugged for anyone else?   Forums looked bugged for anyone else? EmptySun Oct 02, 2011 3:59 pm

yeah it's bugging out, not sure what's wrong x.x I'll try to get it fixed, or maybe forumotion is having a meltdown lol

_________________
Co Lead/Rusher-Mid-PickUp

Forums looked bugged for anyone else? B30bc89169c929f80bba378657
Back to top Go down
View user profile http://stfallout.forumotion.com
Amell

Amell

Posts : 136
Join date : 2011-09-26
Age : 29

Forums looked bugged for anyone else? Empty
PostSubject: Re: Forums looked bugged for anyone else?   Forums looked bugged for anyone else? EmptySun Oct 02, 2011 7:36 pm

FFFFFFFFF forums are fked up QQ forumotion I think exploded X3

btw ara you can still use your color with [ color=whatever you want] and then end with [ /color] without the space

_________________
(Copying ftw lol) Co Lead/Defender-Support-Healer
Forums looked bugged for anyone else? 98dd18e4c56685c7b3634b79f7
Back to top Go down
View user profile
Fadewall

Fadewall

Posts : 59
Join date : 2011-09-27

Forums looked bugged for anyone else? Empty
PostSubject: Re: Forums looked bugged for anyone else?   Forums looked bugged for anyone else? EmptyMon Oct 03, 2011 2:03 am

only thing it's doing to me is not showing my signature >w<

_________________
My sig is bugged, it won't show the ST clan icon Q.Q or update my lvl either lol
Forums looked bugged for anyone else? Bb3d99e78e8e8ce8ebcf02c505
Back to top Go down
View user profile
AranaiYo
Clan Dillweed
Clan Dillweed
AranaiYo

Posts : 25
Join date : 2011-09-26
Age : 27
Location : boston

Forums looked bugged for anyone else? Empty
PostSubject: Re: Forums looked bugged for anyone else?   Forums looked bugged for anyone else? EmptyMon Oct 03, 2011 3:46 am

lol I'm starting to think it's firefox and not forumotion guys, when I opened up explorer the bugs went away o_o and thanks ash for the color thing but now I don't need to do it XD
Back to top Go down
View user profile
Caridan
Second Moderator
Second Moderator
Caridan

Posts : 64
Join date : 2011-09-27
Age : 28

Forums looked bugged for anyone else? Empty
PostSubject: Re: Forums looked bugged for anyone else?   Forums looked bugged for anyone else? EmptyWed Oct 05, 2011 5:31 am

forums look fine to me now o_o

_________________
rushin' like a boss!
Forums looked bugged for anyone else? Aw3lf4
Forums looked bugged for anyone else? MeetCari
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




Forums looked bugged for anyone else? Empty
PostSubject: Re: Forums looked bugged for anyone else?   Forums looked bugged for anyone else? Empty

Back to top Go down
 
Forums looked bugged for anyone else?
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» St-70 with Quad ESL-57
» [Tutorial] Taking Photos of your Miniatures (by Hyun)
» SEM rust shield
» cox katydid on ebay
» Recommend me a lego technic set

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
.S.T. :: TechS :: Questions/Suggestions-
Jump to: